Voor €180 per maand bied ik je onbeperkt 1-op-1 coaching bij het schrijven van je scriptie, de statistiek én steun in de vorm van bijvoorbeeld planning en coaching. Je kunt me dagelijks vragen stellen per mail en wekelijks videobellen om bijvoorbeeld even te sparren. Hieronder licht ik de verschillende thema’s toe.

Schrijven

Schrijven

Veel studenten vinden het erg lastig om een goede structuur aan te houden. Waar nodig bied ik tips en check ik of jouw structuur logisch is. Voor elke tussentijdse deadline kun je aan de bel trekken voor een snelle spelling- en structuurcheck! Vlak voor je jouw scriptie definitief inlevert, doe ik desnoods nog een dubbelcheck.

Statistiek

Statistiek

Ik denk graag met je mee over het kiezen van de juiste analyses in SPSS. Vervolgens help ik je deze analyses uit te voeren in jouw dataset. Wanneer alle output ready is, help ik je waar nodig met het interpreteren van de uitkomsten.

Steun

Steun

Samen met jou maak ik een planning, zodat je je scriptie binnen de geplande tijd kunt afronden. Wanneer je vastloopt of het even niet meer ziet zitten, coach ik je erdoorheen! Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen bij het voorbereiden van je presentatie of verdediging.

Twijfel je of ik je kan helpen? Of wil je meer weten over het aanbod van Sweet Thesis? Neem dan contact op!