1-op-1 coaching

Voor € 240,- per maand bied ik je onbeperkt 1-op-1 coaching gedurende je scriptie. Ik steun je dan in de vorm van planning en coaching. Je kunt me dagelijks vragen stellen per mail en wekelijks videobellen om bijvoorbeeld even te sparren.

Waarom een maandtarief in plaats van een uurtarief? Omdat ik heb gemerkt dat studenten dan veel beter in de flow blijven! Wanneer we zo nu en dan een afspraak plannen, zal je geneigd zijn je twijfels en vragen op te sparen tot aan onze afspraak. Je wilt namelijk niet te vaak afspreken, omdat je weet dat de kosten dan oplopen. Dit kan ervoor zorgen dat je onnodig lang vastloopt in de tussentijd. Met een maandtarief is een mailtje of een appje zo gestuurd, ik sta nou eenmaal een maand lang voor je klaar. Zo kun je veel sneller weer door en blijf je in de scriptieflow!

Goed om te weten! Naast dat ik normaalgesproken met een maandtarief werk, werk ik soms wel met een uurtarief als dat beter uitkomt. Dit is bijvoorbeeld wanneer je maar eens per maand een afspraak wilt plannen of wanneer je één enkele afspraak wilt plannen waarna je weer zelf op weg kunt.

Twijfel je of ik je kan helpen? Wil je meer weten over het aanbod van Sweet Thesis? Of gewoon even kennismaken om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op!