Voor €180 per maand bied ik je onbeperkt 1-op-1 coaching gedurende je scriptie. Ik help je bij het schrijven, de statistiek én steun in de vorm van bijvoorbeeld planning en coaching. Je kunt me dagelijks vragen stellen per mail en wekelijks videobellen om bijvoorbeeld even te sparren.

Waarom een maandtarief in plaats van een uurtarief? Omdat ik heb gemerkt dat studenten dan veel beter in de flow blijven! Wanneer we zo nu en dan een afspraak plannen, zal je geneigd zijn je twijfels en vragen op te sparen tot aan onze afspraak. Je wilt namelijk niet te vaak afspreken, omdat je weet dat de kosten dan oplopen. Dit kan ervoor zorgen dat je onnodig lang vastloopt in de tussentijd. Met een maandtarief is een mailtje of een appje zo gestuurd, ik sta nou eenmaal een maand lang voor je klaar. Zo kun je veel sneller weer door en blijf je in de scriptieflow!

Schrijven

Schrijven

Veel studenten vinden het erg lastig om een goede structuur aan te houden. Waar nodig bied ik tips en check ik of jouw structuur logisch is. Voor elke tussentijdse deadline kun je aan de bel trekken voor een snelle structuurcheck!

Statistiek

Statistiek

Ik denk graag met je mee over het kiezen van de juiste analyses in SPSS. Vervolgens help ik je deze analyses uit te voeren in jouw dataset. Wanneer alle output ready is, help ik je waar nodig met het interpreteren van de uitkomsten.

Steun

Steun

Samen met jou maak ik een planning, zodat je je scriptie binnen de geplande tijd kunt afronden. Wanneer je vastloopt of het even niet meer ziet zitten, coach ik je er doorheen! Voor studenten ben ik een stok achter de deur 🙂

Goed om te weten! Naast dat ik normaalgesproken met een maandtarief werk, werk ik soms wel met een uurtarief (€36 per uur) als dat beter uitkomt. Dit is Bijvoorbeeld wanneer je maar eens per maand een afspraak wilt plannen of wanneer je één enkele afspraak wilt plannen waarna je weer zelf op weg kunt.

Twijfel je of ik je kan helpen? Wil je meer weten over het aanbod van Sweet Thesis? Of gewoon even kennismaken om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op!